Lokal HBV18

Du måste vara inloggad för att kunna använda bokningssystemet.

På grund av den tilltagande smittspridningen och de skärpta restriktioner som regeringen aviserat är vi tyvärr tvungna att tills vidare stänga även denna lokal på Hornsbergsvägen. Lokalen på Moa Martinsons torg är sedan en tid tillbaka redan stängd. Den är mindre, har trånga passager och svårare att vädra och därmed svårare att vistas i på ett smittsäker sätt. På grund av det förvärrade läget med den pågående pandemin ser vi oss nu tvungna att stänga även denna lokal trots att risken för smittspridning här är mindre. Så fort läget förbättrats kommer vi att öppna lokalerna igen och lägga ut ett meddelande om det på hemsidan. Det kommer också att framgå av bokningskalendern att lokalerna finns tillgängliga för bokning igen. 

Denna gemensamhetslokal ligger på 1:a våningen på Hornsbergsvägen 18 och har fönster ut mot Hornsbergsvägen och Pär Lagerkvists gata.

I lokalen finns bord, stolar och porslin för 30 personer samt kök, toalett och ett utrymme för ytterkläder. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys samt spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, elvisp och diskmaskin. Fullständig inventarielista finns i hyreskontraktet.

För att inte grannarna ska störas ska lokalen vara utrymd kl 22.00.

Det är tyvärr mycket lyhört i lokalen. Den får därför inte användas för fester. Man får heller inte spela musik eller dansa efter kl 18.00. Inga högljuda aktiviteter får förekomma oavsett tid på dygnet.

För att hyra lokalen ska du vara minst 18 år och hyresgäst hos fastighetsägaren Familjebostäder samt bosatt i kvarteret Lusten eller Välgången på Kungsholmen. Lokalen får inte användas för näringsverksamhet.

Lokalen hyrs under ett dygn till en kostnad av 200 kr samt en deposition om 500 kr.

Fullständiga villkor för uthyrningen finns i hyreskontraktet:

Hyreskontrakt Hornsbergsvägen 18 (Klicka på länken för att ladda ner)

Lokalen kan bokas drygt 3 månader framåt. Tillgängligheten anges i kalendern där grönt innebär att lokalen är ledig. Endast registrerade användare kan boka lokalen och gör det genom att klicka på önskad ledig dag. För att registrera dig klicka på registrera i menyn under Logga In.