Lokal MMT12

IMG_3049

Du måste vara inloggad för att kunna använda bokningssystemet.

Lokalen är av smittspridningsskäl stängd. Så fort läget förbättras kommer vi att öppna den igen och lägga ut ett meddelande om det på hemsidan. Det kommer också att framgå av bokningskalendern att lokalen finns tillgängliga för bokning igen

Denna gemensamhetslokal ligger på 22:a våningen på Moa Martinssons Torg 12.

I lokalen finns bord, stolar och porslin för 18 personer samt kök, toalett och ett utrymme för ytterkläder. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, elvisp och diskmaskin. Fullständig inventarielista finns i hyreskontraktet.

För att inte grannarna ska störas ska lokalen vara utrymd kl 22.00. Det är heller inte tillåtet att vara kvar och städa efter den tiden på dygnet.

Det är tyvärr mycket lyhört i lokalen. Den får därför inte användas för fester. Man får heller inte spela musik eller ägna sig åt andra högljuda aktiviteter.

För att hyra lokalen ska du vara minst 18 år och hyresgäst hos fastighetsägaren Familjebostäder och bosatt i kvarteret Lusten eller Välgången på Kungsholmen. Lokalen får inte användas för näringsverksamhet.

Lokalen hyrs under ett dygn till en kostnad av 200 kr samt en deposition om 500 kr.

Fullständiga villkor för uthyrningen finns i hyreskontraktet:

Hyreskontrakt Moa Martinsons Torg 12 (Klicka på länken för att ladda ner)

Lokalen kan bokas drygt 3 månader framåt. Tillgängligheten anges i kalendern där grönt innebär att lokalen är ledig. Endast registrerade användare kan boka lokalen och gör det genom att klicka på önskad ledig dag. För att registrera dig klicka på registrera i menyn under Logga In.